Press release

PREMIÄR

ALLA FÄRGER

31 mars 13:00 ZebraDans
Målgrupp 3-5 år

Det finns massor av olika färger!
Blandar man dom finns där plötsligt nya nyanser.
Finns det hemliga färger? Finns det sanna färger? Kan det regna färger?
En hyllning till mångfalden genom dans, musik och färger i en salig röra.

__________________________________________

Danskonstnär SU-EN, en mängd färgglada peruker, ett regn av färg och cellisten Leo undersöker färgpalettens tokmöjligheter.Vi vill inspirera alla barn att älska alla färger och vara precis så färgstarka som de känner för!

Koreografi och dans: SU-EN
Musik: Leo Svensson
Kreativ tekniker: Lina Kramar
Kostym/scenografi: SU-EN
Produktion: Mon no Kai och ZebraDans

Nu är SU-EN tillbaka på ZebraDans med en ny färgsprakande föreställning. Senast kunde vi se Sprätt Hönskabaret, en plymprydd kabaré för barn från 5 år. SU-EN är pionjär för Butohkonsten i Sverige. Under flera år studerade hon Butoh i Japan hos Hakutobo-gruppen och den legendariska koreografen Yoko Ashikawa. Alla färger är en slags re-mix av verket Blush som turnerade för en vuxenpublik 2010. En slags Blush för barn…

Leo Svensson Sander har studerat på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn och på Musikhögskolan i Göteborg. Han är främst specialiserad på nordisk folkmusik och fri improvisation. I Alla färger spelar han cello och såg.

Lina Kramar har arbetat som scenmästare, belysningsmästare, tekniker och ljussättare. Hon har bland annat arbetat för Cullbergbaletten, Dansens hus, Parkteatern och Riksteatern.

>> PRESSBILDER <<

__________________________________________

Spelperiod på ZebraDans: 1 april 10.00 & 13.00, 2 april 13.00, 14 april 10.00 & 13.00, 16 april 13.00, 7 maj 13.00, 12 maj 13.00, 13 maj 10.00 & 13.00, 14 maj 13.00

www.zebradans.nu

_________________________________________

> Pressrelease i PDF-format <